Üdvözöljük a GEKKOSOFT Informatika Kft. Előjegyzés oldalán.
Ugye, Ön sem szereti, ha egy ügyintézés legnagyobb részét a hosszas várakozás és sorban állás teszi ki? Mert mi sem. Nálunk az ügyintézés mindössze 15 percig tart.
Éppen ezért egyedülálló módon nálunk Ön választja meg az ügyintézés időpontját! Ha nem akarja Interneten keresztül lefoglalni az időpontot, erre lehetősége van a 06-87/789-225-ös telefonszám felhívásával is, azonban a hatékonyabb ügyintézés érdekében kérjük, hogy az internetes foglalást részesítse előnyben.
GYORSÍTSA FEL AZ ÜGYINTÉZÉST! Ehhez nem kell mást tennie, mint elolvasnia a kérdéseket és válaszokat, ezáltal minden, digitális TV-vel kapcsolatos kérdésére MÁR MOST választ kaphat! Miért tenné fel tehát csak a szerződéskötéskor a kérdéseit, ha már most is megkaphatja rájuk a választ?! Ne várjon tehát tovább, OLVASSA EL MOST a kérdéseket és válaszokat! Így nemcsak Ön tölt majd kevesebb időt irodánkban, de a mi számunkra is JELENTŐSEN megkönnyíti az ügyintézést!
Köszönjük, hogy rászánja ezt a néhány percet!
Eddig 192 ügyfelünk foglalta le az ügyintézés időpontját. Legyen Ön a következő!
Kattintson ide egy új időpont lefoglalásához. Kérjük, a foglalásnál legyen körültekintő, mert lefoglalt időpontot módosítani vagy törölni egyelőre csak telefonon lehetséges. Ilyen esetben kérjük hívjon minket munkaidőben a 06-87/789-225-ös telefonszámon.
A jelenlegi foglaltság a következő: